Yin Soundhealing

by danielle
21jan2024

10.00 - 12.00 uur

50 euro

Workshop Yin Soundhealing
 
Door Joke Welboren & Daniëlle van der Bunt
 
Je frequentie verhogen met krachtige helende klanken en Yin Yoga.
 
In de fijne yogastudio in Limmen hebben we een heerlijke plek waar je van harte welkom bent om naar binnen te keren in jezelf, rust en ontspanning te ervaren en je frequentie te verhogen.
 
De fijne, zachte Yin houdingen worden met kristallen healing klankschalen, klankpiramiden en prachtige zang begeleidt. Zo ervaar je alles innerlijk nog dieper. Na afloop is er een korte klankmeditatie waarbij je fijn kunt liggen. Het brengt ons opnieuw in connectie met onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen.
 
De helende klanken werken diep door in al je lichaamscellen. Klank gaat sneller door water (ons lichaam, 75% water) dan door de lucht.
 
De soundhealing wordt verzorgd door Joke Welboren. Zij heeft al ruim 25 jaar ervaring als soundhealer, heeft een eigen praktijk voor energetische healing en geeft o.a. meditaties en concerten. Daniëlle van der Bunt begeleidt je met veel liefde in de yin houdingen. 
 
De combinatie van Yin en de prachtige klanken en zang dringt diep door in je lichaamscellen en bindweefsel.
Je bent van harte welkom om deze bijzondere workshop bij te wonen. Wij willen de groep klein houden, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. De workshop biedt plaats aan 15 mensen.

Leave a Comment