Yoga docent en masseur – Daniëlle van der Bunt-van Velden

by Yoga Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle van der Bunt-van Velden. Gezondheid en vitaliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mij goed en gelukkig te voelen. Met een goede gezondheid en vitaliteit kun je meer aan. Yoga is een manier van leven en denken geworden die ik graag wil delen.

Mijn interesse voor yoga beoefening begon een aantal jaren geleden. In die tijd werkte ik voornamelijk als sport- en dansdocente en gaf daarin les aan zowel kinderen als volwassenen. Ik had een druk leven en ik zocht naar een manier om mijn lichaam en geest meer te ontspannen. Yoga bracht mij in die tijd heel veel, ik voelde dat er meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn geest werd rustiger. Ook de rugklachten die ik al jaren had, verminderden aanzienlijk. In 2013 ben ik gestart met de Docentenopleiding Hatha Yoga (Critical Alignment methode) bij Yoga Instituut Dirk-Jan Lust in Koog aan Zaan en heb deze in 2015 afgerond.  Na het volgen van deze opleiding heb ik mijzelf tevens laten opleiden tot Yin Yoga docent bij de Bivag!

Met veel plezier geef ik lessen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Of je nu beginner bent, lichamelijke klachten hebt of al wat meer gevorderd…iedereen is welkom! Ik hoop mijn enthousiasme voor yoga te kunnen overbrengen en je te laten voelen wat yoga voor je kan betekenen.

Als docente blijf ik me altijd ontwikkelen. Er is geen gouden methode. Nieuwe verworven inzichten vormen en hervormen mijn lessen.

Yoga en sport gaan voor mij hand in hand. Uit eigen ervaring sprekend kan ik zeggen dat de adembeheersing beter wordt. Ook verbetert de concentratie waardoor er minder kans op blessures is.

Naast de lessen in Limmen, geef ik met heel veel plezier ontspanningsmassages. Daarnaast ben je bij mij ook welkom voor de Trauma en Stress Release massage, waarbij ik je help om door wat diepere stukken van jezelf heen te gaan.

Dit is wat anderen hebben gezegd over mij en mijn yogalessen:

Daniëlle heeft mij de yoga leren ontdekken….. Met haar vriendelijkheid, rust en zachte stem geeft zij heerlijk les…… inmiddels volg ik al 2x per week een uurtje Yin en Hatha les. José van Os-Arnold

Na een yoga les van Danielle kun je de hele wereld weer aan. Op eigen niveau kan iedereen meedoen en het relax moment is een cadeau aan het einde van de les. Na een proefles ben je verkocht! Mieke Koopman-Leertouwer

De lessen van Danielle staan garant voor persoonlijke aandacht gecombineerd met een ontspannen sfeer, heerlijke oefeningen gericht op flexibiliteit en kracht. Kortom een heerlijke yoga beleving! Daniella Staelens

Yoga volgen bij Danielle is ontzettend fijn! Door haar mooie en rustige stem, ontspan je snel. De opbouw van haar lessen vind ik ontzettend prettig, ook de muziek waar zij tijdens de les gebruik van maakt. Leren loslaten heb ik echt tijdens haar lessen geleerd. De dag na een yogales van Danielle, voel ik me ontzettend energiek en uitgerust. Danielle is een hele fijne en lieve yogadocent! Myrthe Smit