Trauma en Stress Release massage

by Yoga Daniëlle

Deze massage is een vorm van lichaamswerk die je helpt om nooit verwerkt emotioneel trauma uit het fysieke, evenals het emotionele en mentale lichaam te verwijderen. Het is een zeer krachtige en diepgaande techniek met permanente resultaten die je door issues heen helpt die vaak maanden, jaren of zelfs een heel leven lang speelden.

Het lichaam is een fascinerende bibliotheek waarin al onze herinneringen, en dus ook trauma en de spanning die daaruit ontstaan is opgeslagen ligt. De Trauma en Stress Release Massage geeft ons de mogelijkheid deze spanning en trauma imprints volledig uit het lichaam te verwijderen. Daarin gaat het niet alleen over onze eigen spanning, maar ook de opgeslagen en geërfde spanning van onze ouders en voorouders.

De Trauma en Stress Release Massage is zo bijzonder krachtig omdat het letterlijk de herinnering aan traumatische ervaringen uit het spier- en bindweefsel verwijdert. Dit gebeurt door het werken met triggerpoints, deep-tissue massage en pressure, waardoor de cellulaire herinnering vrijkomt en de vaak voorkomende herhaling van dergelijke ervaringen eindelijk kan worden stopgezet. Herhaling van dit soort ervaringen treedt op doordat alles in het leven een frequentie of trilling bevat. Dit geldt ook voor emoties en gedachten die in ons energetische veld en in ons lichaam aanwezig zijn. Deze frequenties sturen wij dag en nacht op bewust, onder- en onbewust niveau uit en worden geprojecteerd in de holistische en holografische werkelijkheid waarin wij ons dagelijks bevinden.

Afhankelijk van hoe hevig je ervaringen in het verleden geweest zijn, kunnen er centimeters dikke plakken imprints ontstaan, wat voor spanning en blokkades in het lichaam zorgt en waardoor onze levensenergie niet goed en beperkt stroomt. Dit uit zich in psychische en/of fysieke klachten.  Je hebt als ware een harnas om je heen gebouwd en dat harnas heeft je beschermd tegen de pijn van je trauma. Bij de Trauma en Stress Release Massage wordt dit harnas aangeraakt en het ongemak en de pijn die eronder verborgen zitten, zodat je lichaam en geest weer vrij worden van blokkades, emotioneel en/of energetisch trauma.

Eén sessie geeft vrijwel altijd een ontspannen en “gezakt” gevoel en diepere lagen kunnen al worden aangeraakt. Voor nog diepere en meer transformerende resultaten zijn vrijwel altijd meerdere sessies nodig.

Ik sta je heel graag bij in het opruimen en transformeren van die stukken die jou al tijden in de weg zitten. Mocht je hier nog vragen over hebben of een sessie willen boeken, neem dan gerust contact met me op.

Kosten Stress & Trauma Release massage: 160 euro

Duur: 2 uur per sessie