Yin Klankhealing & Mantra’s

by danielle
26nov2021

19.00 - 21.00 uur

39 euro

Je frequentie verhogen met krachtige oeroude helende mantra’s  en yoga. Al eeuwen door vele oude volkeren toegepast. Als medicijn voor lichaam en geest. Kom nu de kracht ervan voor jezelf ervaren.

Door oeroude helende Sanskriet Mantra’s te chanten. Met na iedere mantra de Yin Yoga pose welke daar precies op afgestemd is. Zowel de Mantrazang als de Yin worden met kristallen healing klankschalen en klankpiramiden begeleidt. Zo ervaar je alles innerlijk nog dieper. Na afloop is er een korte klankmeditatie waarbij je fijn kunt liggen.
Helende Mantra zang is bijna zo oud als de mensheid zelf,  in de oudste taal ter wereld, het Sanskriet, ook wel de taal van de goden genoemd (Sanskriet ligt aan de basis van veel Europese talen).

Door de woorden te chanten ervaar je al snel een diepe rust, voor zuivering, transformatie, verruiming, healing. Langer mantra chanten kan grote veranderingen brengen.
Het brengt ons opnieuw in connectie met onze innerlijke wereld en de wereld om ons heen.
De helende klanken werken diep door in al je lichaamscellen. Klank gaat sneller door water (ons lichaam, 75% water) dan door de lucht.

Joke heeft vijf helende mantra’s  voor jullie uitgezocht, ze zijn allen gemakkelijk te chanten. Je krijgt de tekst met uitleg van de woorden erbij (mee neuriën  mag natuurlijk ook).

De mantrazang en soundhealing worden verzorgd door Joke Welboren uit Castricum. Zij heeft al ruim 25 jaar ervaring als soundhealer, heeft een eigen praktijk voor energetische healing en geeft o.a. meditaties en concerten.

Daniëlle begeleidt je met veel liefde in de yin houdingen. De combinatie van Yin en de bijbehorende mantra, dringt diep door in je lichaamscellen en bindweefsel.

Je bent van harte welkom om deze bijzondere workshop bij te wonen. Wij willen de groep klein houden, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen.

 

 

Leave a Comment