Yin & Cacao

by danielle
17dec2022

15.00 - 16.30 uur

39,50 euro

Ervaar de magie van Cacao en Yin Yoga in een bijzondere, ontspannen bijeenkomst waarbij verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat.

Na een hartverwarmende Cacao Ceremonie ga je nog meer verdieping, verbinding en ontspanning ervaren door middel van Yin Yoga, meditatie en dat wat zich aandient in het moment. Je mag thuiskomen bij jezelf, verzachten, voelen en genieten.

Kom genieten en opladen. Alleen, of samen met iemand die jou dierbaar is. Misschien is het zelfs wel leuk om deze avond aan iemand cadeau te doen!

CACAO, Chocolate for the soul and the heart
Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon. Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen, en met anderen.
100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

Yin Yoga
Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in zittende en liggende houdingen. Tijdens deze speciale les richten we ons met name op het openen en ontspannen van het hartgebied.

Je bent welkom bij deze fijne workshop!

Leave a Comment