Ademreis avond

by danielle
21nov2021

19.00 - 21.00 uur

39,50

Ademreis                        

Weer bewust verbinden met jouw levensenergie

Door de eerste ademteug verwelkomen we ons aardse leven, met de laatste uitblazing laten we het weer los. Met alle ademhalingen ertussenin leven we" ~ uit Eva is lief ~


Door de jaren heen zijn we vaak vergeten om bewust adem te halen. In het dagelijkse drukke leven gebruik je ongeveer 50 à 60 procent van wat er eigenlijk mogelijk is. Dit is harstikke zonde, want als je de adem meer gaat verdiepen, voel je je weer meer verbonden met jezelf en met jouw levensenergie.

Door gedurende langere tijd een verbonden ademhalingstechniek toe te passen, komt energie in beweging en begint je lichaam als “vanzelf” oude, vastgeroeste emoties los te laten.

Tijdens een ademsessie kan van alles naar boven komen. Gevoelens, herinneringen, fysieke sensaties of mystieke ervaringen, kan allemaal. De ene keer is je ervaring meer fysiek, dan weer meer emotioneel, soms ook spiritueel. Elke keer is anders en wat zich aandient valt niet te sturen, maar is precies wat jij op dat moment nodig hebt. Jouw adem weet de weg, vertrouw daar maar op.

Tijdens deze bijzondere avonden begeleiden Wendy en Daniëlle jou om verbinding te maken met jouw ademhaling. In een veilige setting, met veel persoonlijke aandacht, zul je weer in contact komen met de diepere lagen in jezelf.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor vragen of om je aan te melden, neem even contact met ons op!

Data:
Donderdag 21 oktober 19.00 - 21.00 uur
Zondag 21 november 19.00 - 21.00 uur
Zondag 19 december 19.00 - 21.00 uur

Kosten:
39,50 euro (inclusief thee en wat lekkers)

Begeleiding:
Wendy Maarse en Daniëlle van der Bunt

Locatie:
Yogastudio Daniëlle, Limmen

Leave a Comment