Yoga Wellness Retreat 12-14 nov. 2021

In het weekend van 12, 13 & 14 november 2021 nodig ik jou van harte uit om met mij mee te gaan naar de prachtige Veluwe voor een weekend vol ontspanning en aandacht voor jezelf.

De Veluwe staat bekend om haar mooie natuur, mogelijkheid tot wandelen en de stilte. De stilste plekjes in Nederland zijn in de Veluwe. Met een kleine groep, tussen de 10 en 12 personen, brengen wij dit weekend door in het prachtige “Zonnehuis” in Loenen, middenin het bos.

Tijd voor jezelf! Tijd om een stapje terug te doen. Je laat het dagelijkse leven even los, met alle zorgen om en het zorgen voor. Je verbindt je weer met jezelf, zodat je kunt ervaren wat belangrijk voor je is en wat niet. Je luistert naar je hart en laat haar de richting wijzen.

In dit weekend hebben we alle tijd voor diverse yogavormen, zoals Yin Yoga, Yin Yang Yoga en Yoga Nidra. De yogalessen zorgen voor een gezond en ontspannen lichaam en dit maakt de weg vrij voor een dieper innerlijk schouwen en voelen. Tijdens een retreat is het effect van yoga nog veel krachtiger en langduriger. Dan gebeurt er iets waardoor er dingen wegvallen. Wat overblijft is diepe stilte, moeiteloosheid, eenvoud, eenheid, volledig aanwezig zijn. Je komt weer in lijn met wat je werkelijk bent. Door alle ruis te laten bezinken, komt die essentie vanzelf weer tevoorschijn.

Het programma bevat ook een Soundhealing en een Ademreis, waarbij je bij nog diepere lagen van jezelf zult komen. Natuurlijk is er voldoende tijd om te wandelen, te ontspannen of een fijne massage te boeken. Of om gewoon lekker niets te doen.

Dit weekend is volledig verzorgd! Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Er wordt fantastisch Ayurvedisch, vegetarisch gekookt en thee/koffie zijn de hele dag beschikbaar.

Locatie: ’t Zonnehuis, Beekbergerweg 25 in Loenen

Inbegrepen:

  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • 2x lunch
  • 2x diner
  • Yogalessen en meditaties
  • Stiltewandeling
  • Workshop Soundhealing
  • Ademreis

Kosten: 450 euro (2-persoonskamer), 525 euro (1-persoonskamer)