Ontspanningsmassage

Naast de yogalessen, ben je ook van harte welkom om eens een ontspanningsmassage te ervaren.

Een drukke baan, een druk huishouden, stress…allemaal oorzaken van spanning. Spanning uit zich vaak door middel van lichamelijke klachten, zoals rugpijn, pijn in de nek en schouders, hoofdpijn en nog veel meer. Een gerichte ontspanningmassage biedt hier vaak uitkomst.

Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage  is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een massageolie wordt  gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige  knedingen, strijkingen en fricties. Door het masseren van het lichaam  verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe. Na de massage  voel je je verkwikt en ontspannen.

Een Ontspanningsmassage is ontspannend voor lichaam en  geest. Heerlijk als je het druk hebt of erg gespannen bent. Na een massage voel je je helderder en fitter.  Door massage van de huid krijgt men een betere  doorbloeding, dus goed tegen cellulitis. De  perfecte manier om bij stress te ontspannen.

Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is een massage met “hete” stenen. De temperatuur van de stenen is ongeveer 45 graden. Door de combinatie van warmte en beweging kan het spierweefsel dieper worden bereikt, wat de behandeling effectiever maakt.

Deze massagevorm draagt bij aan het herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans

Je kunt een massage boeken voor 60 minuten of voor 90 minuten! Danielle werkt samen met Jos Commandeur, die ook massages verzorgt in de studio. Meer informatie over Jos en zijn massages kun je vinden op www.soundwellness.nl