One Day Retreat Limmen

by danielle
27jan2024

11.30 - 17.30 uur

125 euro

Heb je behoefte aan even helemaal ontspannen? Een middag niets moeten en gewoon even helemaal in de watten gelegd worden?

Dat kan op zaterdag 27 januari 2024 in Limmen tijdens het One Day Retreat, georganiseerd door Kim Zandbergen (Halomedics) en Daniëlle van der Bunt.

In deze supersnelle wereld van druk, drukker, drukst lijkt het soms wel alsof we de verbinding verloren zijn. Met onszelf en met elkaar. Constant grijpen we naar afleiding of duiken we in onze telefoon. We razen maar door en verbinden eigenlijk vooral nog via onze telefoon of laptop. En allemaal verlangen we wat meer rust en stilte in ons hoofd. Soms gaan we op reis of boeken we een weekendje weg om even helemaal los te koppelen. Maar dat is lang niet voor iedereen toegankelijk, qua prijs niet en qua tijd. Daarom 1 dag! Voor iedereen. Om die connectie weer te zoeken. Met jezelf. Met anderen.
 
Bij Halomedics ben je welkom voor verschillende fijne sessies die jouw immuunsysteem weer een boost geven. Tijdens dit deel van de dag heb je alle tijd en ruimte om aan de gezondheid van je lichaam te werken. Na de sessies heeft jouw lichaam weer een flinke extra dosis Magnesium binnen en worden je longen en luchtwegen weer gereinigd.
 
In de prachtige yogastudio van Daniëlle, die op loopafstand is van Halomedics, zul je een diepe Tension Relief sessie gaan ervaren. Een Tension Relief sessie is een speciale methode, waarbij je een laag spanning/trauma uit je lichaam zult loslaten d.m.v. trilling. Door middel een serie speciale oefeningen nodig je je lichaam uit om te gaan trillen en shaken om zo spanning en stress uit je lichaam los te laten.  Met name uit de Psoas spier, de Spier van de Ziel.  Deze sessie is toegankelijk voor iedereen. Het is dus niet nodig om ervaring te hebben met yoga! We eindigen deze mooie les met een fijne meditatie.

Tussen al deze fijne activiteiten, staat er een heerlijke biologische lunch voor je klaar!
 
Inbegrepen:
- Zoutkamer sessie
- Magnesium inhalatie
- Multi Wave Oscillator sessie
- Tension Relief sessie
- Meditatie
- Biologische lunch
- Thee, gembershot en vers fruit

 

Kosten: 125 euro

Leave a Comment