Lazy Sunday

by danielle
21jan2024

13.30 - 17.00 uur

95 euro

Lazy Sunday:  Yin Yoga - Ademreis - Persoonlijke Healing

Op zondagmiddag 21 januari 2023 ben je van harte welkom tijdens Lazy Sunday, een fijne middag voor jezelf om vooral te ontspannen, maar ook om te helen & weer dichterbij jezelf te komen.

Wat staat er op het programma?
Om 13.20 uur ben je van harte welkom voor de inloop. We starten om 13.30 uur met een heerlijke Yin yogales, begeleid door Daniëlle. Tijdens deze les doen we zachte houdingen, waarbij het bindweefsel weer ruimte krijgt om te stretchen. Je voelt je na de les weer meer gezakt in je lichaam en meer in contact met jezelf.

Na de yogales hebben we een korte pauze met een lekkere kop thee en een gezonde snack.

Om 15.00 uur begeleiden Maxine en Jolanda (beiden ademcoach) jou in een Ademreis. Tijdens deze ademcirkel ervaar je je eigen unieke proces, adem je met de groep, is de opstelling een cirkel en adem je verbonden (circulair). Het mooie aan samen ademen is dat het onder andere zorgt voor een diepe verbinding en bijzondere dynamiek. De verbonden ademhaling geeft je bovendien meer ontspanning, focus én energie. Ook is onze ervaring dat je meer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam en geest en dat er een betere balans ontstaat tussen je lichaam en je geest.

Na de Ademreis, tijdens een lange ontspanning, krijgt iedereen een korte Access Bars Sessie. Een aantal punten op je hoofd worden zachtjes
aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.
Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Rond 16.45 uur sluiten we de middag af, is er gelegenheid om ervaringen te delen en is er ruimte om een inzichtkaartje te trekken.

Waar: Yoga Danielle Limmen
Wanneer: zondag 21 januari 2024
Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Maximaal aantal personen: 12
Investering: 95 euro
Inclusief: Yin Yogales, een verbonden ademsessie, een energetische hoofdmassage, thee & gezonde snacks

Leave a Comment