Detox Week 13 april – 20 april 2023

by danielle
13apr2023
20apr2023

Detox week in samenwerking met Stephanie Stoop van Just RESET! van 13 t/m 20 april 2023 vanuit de yogastudio in Limmen!

Met regelmaat een detox (ontgifting) toepassen, jezelf onthouden van suiker, alcohol en slechte vetten en meer pure voeding tot je te nemen, zullen je helpen het lichaam gezonder te houden! Gifstoffen nestelen zich in de vetcellen en verstoren vele processen in ons lichaam. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot onrustige darmen, chronische vermoeidheid, ontstekingen, veroudering en gewichtstoename.

Een nieuw seizoen is de ideale gelegenheid om je lichaam en geest grondig te reinigen met een detox. Zo voor de zomer is het heerlijk voor het lichaam om het op te schonen en gezond en schoon de lente- en zomermaanden in te gaan.

Een aantal van de vele voordelen op een rijtje:

✓ Je krijgt een slanker silhouet
✓ Je wordt gezonder
✓ Je immuunsysteem wordt sterker
✓ Je geest wordt scherper
✓ Je huid wordt mooier
✓ Fysieke klachten verminderen of verdwijnen

Kortom wil jij je ook schoner, lichter en energieker voelen én bovendien je weerstand een boost geven? Wij willen jou graag helpen om op die reset knop te drukken!

Jouw investering: € 249,- euro

Inbegrepen:
- 5 detox sappen, voor elke dag 1;
- detox begeleiding (samen met jouw mede-detoxers én individuele begeleiding);
- recepten inspiratie;
- 2 personal krachttrainingen;
- 2 speciale yogalessen, die het detoxen ondersteunen;
- vrij toegang tot alle yogalessen op het lesrooster in Limmen;
- massage van 30 minuten; een bindweefsel massage bevordert de bloedsomloop en stimuleert zo belangrijke processen in het lichaam.

Tijdens deze week wordt je begeleid tijdens de Detox, kun je volop yoga in de studio doen, begeleid Steef jou met personal krachttrainingen en mag je gaan genieten van een fijne bindweefselmassage. Een prachtige, volledig verzorgde week, die je vanuit huis kan doen! 

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Doe je met ons mee? Je kunt je bij mij opgeven voor deze fantastische week (mail naar info@daniellevanderbunt.nl of stuur een berichtje naar 06-51883302).

Leave a Comment