Detox week 24 november – 1 december 2022

by danielle
24nov2022
01dec2022

Fit de winter in!
 
Met regelmaat een detox (ontgifting) toepassen, jezelf onthouden van suiker, alcohol en slechte vetten en meer pure voeding tot je te nemen, zullen je helpen het lichaam gezonder te houden! Gifstoffen nestelen zich in de vetcellen en verstoren vele processen in ons lichaam. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot onrustige darmen, chronische vermoeidheid, ontstekingen, veroudering en gewichtstoename.
 
Een nieuw seizoen is de ideale gelegenheid om je lichaam en geest grondig te reinigen met een detox. Zo voor de feestdagen is het heerlijk voor het lichaam om het op te schonen en gezond en schoon de winter in te gaan.
 
Wil jij je ook schoner, lichter en energieker voelen én bovendien je weerstand een boost geven? Wij willen jou graag helpen om op die reset knop te drukken!
 
Kosten: € 229,- euro
Inbegrepen:
- detox begeleiding;
- recepten inspiratie;
- 2 personal krachttrainingen;
- 2 speciale yogalessen, die het detoxen ondersteunen!
- vrij toegang tot alle yogalessen op het lesrooster in Limmen;
- massage van 30 minuten; een bindweefsel massage bevordert de bloedsomloop en stimuleert zo belangrijke processen in het lichaam.
 
Programma 24 november t/m 1 december 2022:
 
Donderdagavond 24/11 19.00 - 20.00 uur
Gezamenlijke bijeenkomst in de yogastudio van Danielle in Limmen waar Steef je alles vertelt over detoxen en wat je tijdens de komende week kunt verwachten.
 
Vrijdag 25/11 en zaterdag 26/11
Afbouw voeding thuis.
 
Zondag 27/11
Start detox thuis. In de avond komen we samen voor een fijne yogales in Limmen, die het detoxen zal ondersteunen. Deze les is van 19.00 - 20.00 uur. Ook is er dan tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.
 
Maandag 28/11 t/m woensdag 1/12
Thuis detoxen! Uiteraard word je persoonlijk begeleid en zijn we bij vragen ten alle tijde bereikbaar. Je doet het niet alleen! In deze week ben je ook bij Steef welkom voor 2 spierversterkende krachttrainingen, in de yogastudio kun je ook meedoen met alle lessen op het lesrooster en in deze week of weken na de Detox ben je van harte welkom voor een ontspannende massage in de yogastudio van Daniëlle die we samen inplannen.
 
Donderdag 1/12
Laatste dag thuis detox met om een afsluitende en herstellende yogales om 17.00 door Daniëlle. Hierna krijg je uitleg van Steef hoe je weer kunt gaan opbouwen en bij deze laatste bijeenkomst staat er na afloop een heerlijke soep voor je klaar!
 
Vrijdag 2/12 en zaterdag 3/12
Opbouw thuis naar gewone (gezonde) voeding.
 
Daniëlle van der Bunt (yogadocent en masseur) & Steef Stoop (orthomoleculair voedingsadviseur, detox specialist en Personal trainer fitness/Just RESET!)

Leave a Comment