Cacao Intense

by Yoga Daniëlle

Wil je dichterbij jezelf komen? Ben je op zoek naar heling? Of wil je antwoorden?

Een persoonlijke Cacao Intense reis maakt het mogelijk om weer diep in jezelf te dalen. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en brengt je vooral dichterbij jezelf.

Tijdens een individuele sessie is er meer ruimte en tijd voor jouw eigen proces. Samen bespreken we wat er op dit moment bij jou leeft. Zo kan je bijvoorbeeld een specifiek thema willen onderzoeken en uit willen diepen in een veilige en professionele bedding. Voor iedereen is elke ‘reis’ weer anders en passend wat op dat moment voor jou nodig is.

Cacao nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost. Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbindt ons intuïtief met moeder aarde.

Daniëlle zal jou persoonlijk begeleiden tijdens je reis, eventueel gecombineerd met Ademwerk. De combinatie van Cacao en verbonden ademen helpt jou om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren.

Cacao Ceremonie Intense – duur 3 uur – 195 euro

 

Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van de cacao spirit en verbind je met de kern van je Zijn